Individuele coaching

Toma Coaching biedt individuele coachingstrajecten aan mensen werkend in:

het onderwijs:

  • Leerkrachten/docenten
  • intern begeleiders/ remedial teachers
  • locatieleiders en teamleiders
  • (adjunct) directeuren in het onderwijs

Hoe werkt een individueel coachingstraject:

We starten met een intake-gesprek, waarbij we jouw (werkgerelateerde) coachvraag helder proberen te krijgen. Belangrijk is dat je tijdens het intake-gesprek het vertrouwen krijgt, dat het je gaat lukken om samen met mij je doel te bereiken. Als er geen klik is, zal ik je naar een andere hulpverlener verwijzen. Ook maken we afspraken over de duur van het traject. Afhankelijk van de coachvraag kan zo’n traject vijf tot tien sessies duren.

Tijdens de sessies zullen we gesprekken voeren, afgewisseld met oefeningen doen. Daarnaast zul je tussen de sessies in aan de slag gaan op de werkvloer en op je eigen handelen reflecteren.

Waarom individuele coaching?

Iedereen verdient op zijn tijd een coachtraject. In deze hectische tijden, waarin veel mensen klagen over werkdruk en stress, blijft er nauwelijks tijd over om na te denken over je eigen (werkzame) leven. Waar sta je nu? Hoe gaat het nu eigenlijk met je? Wat zou je echt willen? Hoe kan het beter? Een individueel coachtraject kun je eigenlijk zien als een APK-keuring van jezelf. Een grondig onderzoek en een doelgerichte weg om dichter bij jezelf te komen.

Prijs:

De kosten van een individueel coachingstraject zijn € 90,- per uur

Ik wil mezelf niet veranderen, ik wil meer mezelf zijn